Om

Kloakcentralen

Kloakcentralen er en lille entreprenørvirksomhed med fokus på god kvalitet og god kontakt til kunderne.  

Fagområder

Fundamenter og beton

Alt indenfor fundamenter og betongulve. Store som små opgaver.

Kloakarbejde

Omfangsdræn, rottespærrre, højvandslukke, strømpeforing mm.

Særlige opgaver

Nybyggeri, til- og ombygning.

Autoriseret Kloakmester

Kloakmester til alle former for kloakarbejde.

Står du og mangler en kloakmester til en opgave? Hos Kloakcentralen står vi klar til at hjælpe med alle former for kloakservice. Vi har base i Espergærde, men hjælper rigtig mange kunder i hele Helsingør kommune og i den øvrige del af Nordsjælland. Bor du i dette område, kan vi derfor helt sikkert også hjælpe dig. Brug din lokale kloakmester.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Vi går professionelt til alle opgaver, hvor grundigheden er vigtig for os. Vi tror på, at kloakarbejde skal udføres rigtigt første gang. Du får derfor en professionel kloakmester, der har helt styr på, hvordan forskellige kloakopgaver skal gribes an.

Vælg en autoriseret kloakmester.

Når du har brug for en kloakmester, er det en fordel at vælge en autoriseret kloakmester. Det sikrer dig nemlig, at løsningen lever op til gældende krav, og at kvaliteten er i fokus. Kvaliteten er vigtig for os i alt det, vi laver. Det er din garanti for, at vi går til opgaven med fokus på godt håndværk og holdbare løsninger.

Når du vælger os, får du en kloakmester, der er ekspert i kloakfaget. Vi har flere års erfaring inden for branchen, hvorfor vi kan hjælpe med mange forskellige opgaver f.eks.:

  • Montering af omfangsdræn
  • Montering af rottespærre
  • Støbning af fundament
  • Støbning og reperation af betongulv
  • Kloakseparering
  • Vedligehold af højvandslukke

 

Vores specialer

9

Kloakarbejde

Alle former for kloakarbejde. Faskiner, omfartsdræn, ny- eller reetablering af kloak. Kontakt os for uforpligtende tilbud.

9

Fundamenter

Alt indenfor betonfundamenter, punktfundamenter, store som små opgaver. Kloakcentralen er klar til din opgave.

9

Jordarbejde

Kloakcentralen råder over både store og små maskiner. Vi kan klare langt de fleste former for jordarbejde. Kontakt os, hvis du har en jordentreprise, du skal have hjælp til.

Kloakcentralen - Entreprenørarbejde

Års erfaring

Lokal kendskab

Medarbejdere

Adm medarbejder

“Tak for jeres hjælp. Vi havde vand i haven, der trængte ind i huset. Kloakcentralen lavede omfangsdræn – og alt vand er væk. Selv weekendens regnskyld har ikke givet nogen problemer. Tusind tak for godt arbejde og god service.”

Bjørn N., Espergærde

Kontakt

Kvalitet til tiden - hvergang.

+45 2888 0210